Kilanerin-a_war_against_the_world-add_kort-500-opt

IEatHeartAttacks + Lüdo + Rise Of The Phoenix (Risør, 27.09.19)

av yngve

Ludo Samsen Kristiansand 120119 Anja Laland Foto (2)Metal i Risør, tre band stiller.

"Tre hardtslående band inntar byen!" er beskjeden, stedet å være er Buene, ta med deg alle du kan og møt opp. "Her er det bare å møte opp og bli med på en helaften med bra musikk, god stemning og garantert trøkk!"

Bilde: Lüdo, fotograf: Anja Laland

Arrangementet på Facebook

Heavymetal.no siteres i form av en anmeldelse som ble gjort av IEatHeartAttacks' debutskive: "Musikken er sprudlende men litt bråkete hardcore, med mange smileys og en fin tone. Og melodier. De leker seg i et svært balansert terreng, hvor drivet og aggressiviteten er hardcore, mens det florerer med melodiske gitarlinjer og enkelte kombinasjoner med rytmikk og gitarer som smitter, på en bra måte."

Skiva på Spotify

***

"Lüdo kommer fra Kristiansand/Farsund og i følge ryktene stakk de av med nasjonal seier i UKM og sølvplass i Europa. I følge dem selv er de et band som har mestret den perfekte blandingen av høy energi, og lav livslyst. De spiller hardcore-/punklåter om å møte motgang, feilplassert sinne, og en og annen coverlåt du kanskje tidligere har hørt på Eurovision Song Contest eller noe sånt. De lover god stemning, middelmådig musikk, og dårlig humor, med andre ord ikke noe du vil gå glipp av."

Lüdo@Spotify

***

"Rise Of The Phoenix er 3 glade kællær fra Østfold som får glede av å spille stonerpunk/hardcore live på en scene, eller nedi kjællern på lokalet. De har holdt det gående siden 2016 og er allerede et etablert band på livefronten i Norge. Deres konserter beskrives som om noe tungt og rask treffer deg midt i trynet, åsså er de jævlæ tighte. Gutta er første band ut og låtene deres kan du sjekke ut på Spotify ."