Kilanerin-a_war_against_the_world-add_kort-500-opt

In Motion "Triving Force"

av yngve

In Motion 19Selskap: Freya Records/GORDEON 

Release: 22.02.19

Sjelden variert skive.

Fra progressivt, melodiøst, til death metal og thrash, og er tidvis såpass variert at man ikke helt skjønner at det dreier seg om en mann, en kilde. 

In Motion@Facebook

Vokalister er det mange av, fra blant annet Soilwork, Dagoba og Revocation, til mer ukjente band som Spartan. Og After All, det fete thrashbandet fra Belgia jeg har fulgt en tid. Og ikke minst, Sindre fra In Vain, som deler jobben på Always The Motion med Björn fra Soilwork.

Jeg synes skiva var bra, den engasjerte greit hele veien, og ikke bare fordi variasjonen var såpass stor. Det er mye tøft her, av høy kvalitet, og flere låter som holder mål opp mot de store banda. Det er Tom Tee som styrer skuta, vi kjenner ham som gitarist i Ostrogoth blant annet, og Thorium. Hvor mye han har bestemt på det ferdige resultatet for gjestene vet jeg ikke, hvor frie tøyler de fikk, men Triving Force har uansett blitt en solid utgivelse.

Lydbildet er bra, det er moderne, kontant, og tilbyr låtene en bra grunnmur å ligge på. Alt av detaljer er skrudd fett, alt høres, trøkket er der, så ingen innvendinger på dette. Man kan krangle på alt, men det kler musikken.

Jeg tror de fleste vil like det meste her, variasjon kan være et tveegget sverd, men jeg synes Tom ror det greit i land. Og selv om det ikke ble en fryktelig høy sum, er syveren i min verden en solid karakter.

7/10

Tracklist:

  1. Inception
  2. Thrive
  3. I Bleed Worlds
  4. The Dyeing of Spheres - pt.I
  5. The Dyeing of Spheres - pt.II
  6. Utopia
  7. Lunar
  8. Always in Motion
  9. Solar