Karmøygeddon 23 B

Jameson Raid "Uninvited Guests"

av yngve

11390070 10152998300328434 3623291442971906676 NSelskap: Private/PURE STEEL PROMOTION

Release: 01.07.15

Nwobhm-legendene er tilbake med nytt album.

Eller, det kom i fjor sommer, men endte opp hos meg litt sent, pluss at det har blitt liggende en tid på pulten her hjemme. Litt fordi det bare blir sånn av og til, litt fordi jeg har vært avventende og lett litt etter det rette tidspunktet for å begynne, for jeg er svært glad i bandets par singelslipp tilbake i 79 og 80.

Jameson Raid@Facebook

Nå er ikke denne nye skive stilmessig lik det de slapp under favorittbølgen min, nwobhm, dette er rett fram melodiøs hardrock som egentlig ikke er veldig spesiell. Bra, men ikke det voldsomme kicket jeg hadde håpet på. Det har jeg i og for seg vent meg til, at band fra hin dager, som slipper nye skiver, ikke hoster opp veldig sterke saker. Man eldes, man safer, man har ikke denne garasjegnisten som gjorde de første slippene til det de var. Og dette er totalt naturlig, men det er samtidig litt opp og ned å holde på navnet, og ri bølgen på nytt, og komme med musikk som bare er med på å tilføre verden nok en skive. Men en skive men en del tøff bassing :).

Men, Uninvited Guest er en bra melodiøs skive, misforstå meg rett, det meste her duger greit. At de velger å henge på samme knagg som før, gjør at man ubevisst vil sette det ene opp mot det andre, og da blir det ofte litt....meh.

Greit nok, ikke en skive jeg vil anse som en trussel for det jeg liker å fyre opp med hjemme. 

6/10 (svak) Ps! Skiva kom først privat, og finnes med et annet cover. Og det foreligger mange bra anmeldelser der ute, så ikke ta min som mal.

Tracklist:

 1. Mr.Sunset
 2. Uninvited Guests
 3. Metal People
 4. Breaking Point
 5. Red Moon 
 6. Roll On Tomorrow
 7. SS Idol Tearz
 8. Maze Of Rats
 9. Haunted 
 10. 9 Reasons 
 11. Truth & Heresy