Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Kal-El, poppe hos Sabbath

av yngve

Kal ElKal-El har bygget seg opp til et bra og solid stonerband. 

Det er sjelden nok i seg selv, man trenger ofte disse små lykketreffene. Ståle hang seg på for å fortelle litt rundt et par ubetydelige musikere som har hørt musikken til vestlendingene.

Kal-El@Facebook

"Etter at Kal-El ga ut sin tredje skive, Astrodoomeda, som for øvrig scoret en knallsterk 8,5 her hos Heavymetal.no, har lovord og gode anmeldelser regelrett haglet over bandet og skiva. Mye radiotid på utenlands radiokanaler, presseoppslag titusenvis av streams og mye haus, ja så mye at det til og med har nådd Black Sabbath-leiren. The Captain  (vokalist Ståle - Yj) ) fikk personlig melding fra selveste Tony Iommi om at han hadde hørt Kal-El på radio, og gledet seg til å høre skiva i sin helhet. Dette har spredd seg videre til Ozzy-leiren der de fikk twitter hilsen av bassisten Mr Blasko som sier plata er helt brilliant.

Dette må da være overveldende? "Ja, det er mye. Vi får utrolig mye mail og det streames i tusentalls. Det hele er litt uvirkelig, men utrolig moro. Det er jo tross alt dette vi jobber mot, men å nå frem til de karene der, ja det er langt over vår fatteevne, og ikke minst gjør det oss litt skjelvne i knærne. Å ha øynene (forhåpentligvis ørene også :) - Yj) fra slike navn hengende over seg gjør man selvfølgelig ydmyk, men samtidig takknemlig og stolt. Det er jo ikke sikkert det fører med seg noe som helst, men å vite at Tony Iommi har hørt oss synge og spille, og til og med liker det han hører, ja dæven, det kan ikke beskrives med ord."

Og Ståle er lojal med Heavymetal.no, det setter jeg umåtelig stor pris på, ikke alle husker å holde seg påkoblet her om bandet begynner å vokse seg utover grensene til dette knøttiszinet. "Vi har og blitt kontaktet av større mediehus angående saken, men det har ikke blitt noe om det der enda, men det er ekstra fett at vi får lov å fortelle dette her hos deg Yngve. Det er tross alt du og Heavymetal.no som virkelig bryr seg og er på mange måter der alt startet, så vi er deg evig takknemlig for alt du gjør og at du gidder bruke tiden din på et tungt tungt rockeband fra Rogaland. Peace 😊"

Når man først hiver seg på et band når slike nyheter kommer, lukter det tabloidballe, så igjen, fett med Hmno-support!!!

Ny video kommer 22. september.