Karmøygeddon 24

King of Trolls

av yngve

421798 10150585001691969 1350741520 NBandet får vi vite er klare med sitt nye album, 'The Cave', som er produsert av ingen ringere enn tidligere Easy Action- og Europegitarist Kee Marcello

Jan@Playground deler dette med oss. 

"Hvem sier at det ikke finnes troll? Det gjør det, i aller høyeste grad..."

"Trollet er en velkjent skikkelse, ikke bare i Norge, men i verden forøvrig. Spør du en utlending hva han assosierer med Norge, vil du oftest få svaret: Troll." Det du kanskje ikke vet, er at enkelte troll er strålende musikere! The King Of Trolls liker musikken sin best når den er hard og groovy, men melodiøs. Sjangeren definerer han selv som Trollrock. Man kan høre inspirasjon fra noen av de beste menneskelige bandene i verden, som Ac/Dc, Kiss, Deep Purple og Iron Maiden" leser vi, og det stemmer bra. Dette til tross for et heller karnevalsaktig ytre, som jeg føler skygger litt over den drivende 70-tallsbaserte hardrocken. 

"Noen vi kanskje huske Trollet fra Melodi Grand Prix, hvor han var storfavoritt blant betting-selskapene med låta Far Away, som også er med på albumet i nyinnspilt versjon." Jupp, det er derfor jeg ikke har hørt om dette før med andre ord :).

"King Of Trolls har allerede over 11.000 fans på Facebook, fra Latin-Amerika, via Europa og helt til Kina. Og all denne interessen har de fått før de i det hele tatt har sluppet et album!" Ikke rart, for musikken er drepende kul!

King Of Trolls@Facebook

Bandet får vi vite er klare med sitt nye album, 'The Cave', som er produsert av ingen ringeren enn tidligere Easy Action- og Europegitarist Kee Marcello.