Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Kobayashi, vinner av lp!

av yngve

Kobayashi 21

Bandet delt ut lp til en heldig leser!

Du sjekker ut skiva på Spotify HER. Bandet følger du på Facebook HER .

Den heldige ble  Jørgen Garmann!

Takk til bandet for premie! Dere som ikke vant, støtt gjerne opp og bestill et eks.

"Bandet mener selv at de spiller alternativ rock. Andre hører Deftones møter Mogwai. Noen låter beveger seg mot progrock a la Porcupine Tree." I tillegg meldte jeg inn under i eldre nyhet at Tool og Perfect Circle var referanser. " Siden hvert medlem bor på hver sin kant av Norge, blir det fysisk umulig å ha daglig/ukentlige øvinger. Gitaristens bopel Villa Furutun har huset disse medlemmene mang en gang. Både i musikalsk sammenheng og sosialt. Ja, de er en eneste stor familie som lever og ånder for musikk, øl og gode måltider. Og latteren ligger løst når de endelig treffes."

***

Kobayashi

Nyhet fra 29.06.20:

Bandet spiller alternativ heavy type Tool/A Perfect Circle.

Tipset kommer fra Bjarte Rosshaug, takk for det :).

"Var du på Inside i 2008 og så den smått legendariske Kobayashi -konserten? 

Hørte du oss på Festidalen i 2009?

Eller på Rock' 15 Husnes ?

Da vet du at Kobayashi står for drivende og energisk blårock. Og med Jacobsenbrødrene i spissen kjenner flere til bandet som har fått et ganske stort publikum i Kvinnherad og Bergen.

Etter å ha gått gjennom gamle harddisker, har vi i Kobayashi oppdaget gamle perler og noen låter som kun mangler få elementer. Dette skal vi nå samle sammen, spille inn det som mangler, mastre det for et proft uttrykk, og gi ut en LP med greatest hits.

Denne LP'en (som skulle kommet ut i storhetstiden rundt 2008 :)) er planlagt å komme ut sommeren 2021. Det vil bli en deilig artwork i samme stil som bildet over.

NB! Etter at pengene er kommet inn vil det være en arbeidsperiode på 6 måneder, men vi kan love at før juli 2021 vil LP'en være i dine hender."

Er du hypp på å henge med og spleise, trykker du HER for info.