Kul Jul!!!

av yngve

Hmno JpgOg et rått nyttår fra Heavymetal.no!

Her feires det måteholdent, og med julegudstjeneste over, kalkun som putrer og venter på gjester, og hvor man jobber i en jobb som krever at man stikker innom og gjør litt selv om det er høytid, suser vi inn imot kvelden der alle skal ha det greit. 

Det er ihvertfall drømmen, at alle skal ha det greit. 

Jeg har ikke gjort en tøddel for å trekke til meg noen som trenger det, bare tenkt på meg selv og familien, det kjenner jeg sliter litt i margen. Så legg det bak øret, tenk lengre enn deg og dine, sleng inn en slant til trengende, smil og hils på folk som ser ut som om de kunne trenge litt oppmerksomhet, og ikke glem slekt og venner som du vet sitter alene eller kunne tenkt seg å være med deg. Vær takknemlig mot de som jobber innen handel, og som muliggjør at du kan fiske inn den varen du manglet rett før gjestene kom. Eller gaven du glemte.

Neste år er det femten år siden Heavymetal.no først kom på nett, i 2001 ble ideen født om en bandliste som skulle favne alle banda i Norge, hvor en database var målet. Utesteder, scener, band, musikere, alt dette var det en slagplan om å få samlet under et tak. Og vi var på god vei, men så var vi så "dumme" at vi litt inn i 2002 lanserte et par artikler, anmeldelser fra Quart, noen plateanmeldelser etc., så var det for sent, Etter det har det bare gått en vei, det raser inn med greier hele tiden, og bandlisten ble ofret når Heavymetal.no fikk en revamp for litt siden. 

Jeg takker ALLE som er her, henger her, sprer ordet, bruker oss, og rævmye cred til alle som er i staben, være det seg skribenter eller webmaster. Mange har vært innom, men fra starten er det vel kun Steinar som har kloret se fast - selv om aktivitetsnivået har vært opp og ned :). Nå er det Arni, Rune, Ruben (også en ringrev :)), Harald på web, nyvinningen Per Aage og meg som utgjør staben, i tillegg til MANGE flinke hjelpere i form av fotografer spesielt. ALLE får en neve i lufta!!!!

God jul'a, digger dere alle!