Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Lacuna Coil "Delirium"

av yngve

Delirium 37323854 Selskap: Century Media

Release: 27.05.15

Med vakre Cristina i spissen turer Lacuna Coil på.

Skiva har vært ute en tid, men ikke prioritert herfra. Det den har fått er lyttings, uten at den har slitt ut spilleren. Det jeg plukket opp etter min tid med Delirium, er at det nok er blant det bedre jeg har hørt fra bandet. Det sier lite siden jeg aldri har vært fan, men jeg skjønner godt at fansen liker dette. Det er flere sterke låter, men også noen som jeg personlig anser som fyllmateriale, og noen refrenger som er litt repetative. Som tittelkuttet, som du ser/hører under her.

Lyden er bra, og på mange måter slik de alltid har vært; harde og myke på samme tid. Jeg er ikke direkte overbegeistret for slike beauty/beast-band, og vokalen til den mannlige delen her i Lacuna har jeg aldri synes var nope spesielt spennende. Cristina synger bra, men hun er ikke spektakulær, og flyter godt på utseendet :). Hun er dog flink og er nok det elementet bandet tjener best på.

Lacuna Coil@Facebook

Skiva ble for meg litt inn i det ene og ut av det andre, men jeg plukket som sagt opp noe som gjør at jeg skjønner fansen, og at det er låter her som gjør seg. Men samler man alle trådene ender jeg ikke opp med å melde meg inn i fanklubben. 

Karakteren er der den skal være tror jeg. Svak fra min side, mulig sterk og til og med en syver om du er innabords med italienerne.

6/10

Tracklist:

 1. The House of Shame
 2. Broken Things
 3. Delirium
 4. Blood, Tears, Dust
 5. Downfall
 6. Take Me Home 
 7. You Love Me ‘Cause I Hate You
 8. Ghost in the Mist
 9. My Demons
 10. Claustrophobia
 11. Ultima Ratio