Karmøygeddon 23 B

Lamb Of God "VII Sturm Und Drang"

av yngve

Cover170x170Selskap: Nuclear Blast

Release: 25.07.15

Amerikanske Lamb Of God har nytt album på gata, men det visste du sikkert?

Siden jeg som nettbasert medie får promoer rett opp i releasedato, blir det sjelden veldig aktuelt, men skiver er skiver, datoer suger verre. Jeg lytter som jeg pleier og tar den tiden jeg trenger, ingen betaler meg for å stresse uansett :).

Og hva skal jeg mene om Lamb Of God da? Bandet har jo flust av tilhengere, som virkelig dykker ned i materialet og som holder fanen høyt. Dette gjør det vanskelig for meg som ikke følger et band så tett, og som hører så mye at en skive som dette kun blir nok en skive.

Men jeg prøver.

Lamb Of God@Facebook

Jeg har naturligvis hørt Lamb Of God tidligere, men jeg har aldri skjønt bandet, det har aldri blitt et band jeg har bestilt masse merch av, som jeg har vurdert å reise langt for å se live etc. Men, jeg hører at dette er kvalitet, og at det skiller seg litt ut i mengden av moderne metalband i dag. De har jo holdt det gående en tid, for all del, men jeg teller det litt som et nytt band, for de yngre og som appellerer mer til en yngre garde.

Lyden kunne til fordel ha vært litt tyngre, men det er bra som det er også, det handler mest om de personlige preferansene. 

Skiva er dugende den, og det er ikke noe problem for meg, som ikke er blodfan, å fyre av en runde eller to, men der stopper det også. Jeg synes ikke låtmaterien er SÅÅÅ spennende, selv om det er fryktelig mange kule riff og ideer her.

6/10

Det er hardere låter enn denne, for all del, sjekk på Youtube og kos deg :)

Tracklist:

 1. Still Echoes
 2. Erase This
 3. 512
 4. Embers (feat. Chino Moreno)
 5. Footprints
 6. Overlord
 7. Anthropoid
 8. Engage the Fear Machine
 9. Delusion Pandemic
 10. Torches (feat. Greg Puciato)
 11. Wine & Piss (Bonus)
 12. Nightmare Seeker (The Little Red...)