Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

LaNinia "Tyrant"

av yngve

La Ninia  TyrantSelskap: Metal Mind Production

Release: 05.11.21

Polakker med moderne metal på menyen, og i flere lag.

LaNinia@Facebook

I en tidligere artikkel skrev jeg dette: "Their music is inspired by bands such as Sepultura, Vader, Biohazard and Acid Drinkers leser vi i presseskrivet. Det er også en mykere side i musikken, men lytt gjennom låten selv, så oppdager du at det er variasjon her."

Sepultura liker man jo, ellers er referansene like aktuelle som nugatti med makrell i tomat her. Det ER elementer av Sep, definitivt, men det er også en tyngde og andre virkemidler som gjør bandet mer variert. På en låt som My Tyrant hører man referanser til Nirvana i enkelte innslag, og litt sterkere smak av AIC, så grungen er tilstede, men som en liten ingrediens, ikke mer.

Det er en melodisk del av LaNinia, en rock/hardrocksak som blander seg ok med det hardere stoffet. 

Detaljer som partiet på Not My Sin, der de leker seg med perk, det krydrer fint. Og hvordan de jobber seg inn igjen? Prima.

Men det er også et band som gaper over mye, og ender opp som et mangehodet uttrykk. Produksjonen er bra, så der har de ting på stell. Vokalen er bra, både den rene og harde, det er mye sprekt instrumentalt, det er låter og partier jeg ikke likte, men stort sett var det en flyt på variasjonen, som gjorde lytteprosessen helt ok. 

6/10

Tracklist:

 1. Confession
 2. Down with the Wicked
 3. Not My Sin
 4. My Tyrants
 5. Mandatory Suicide (Slayer cover)
 6. Eclipse of Humanity
 7. Fight Back
 8. Malum in Se
 9. Exterminate
 10. The Dark Times Roll
 11. Petrichor