Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Lord Of The Grave "Green Vapour"

av ruben haug

319016 294833097302881 1569998009 NSelskap: The Church Within Records

Release: 10.11.12

Lord Of The Grave er ute etter å gi deg en god gammel følelse. Rull og tenn deg en feit en, len deg tilbake og åpne øregangene, la de bli fylt av seig og tung sludgy stoner doom ala Black Sabbath, bare drøyere.

Liker du denne typen doom er sjansen for at du vil like Lord Of The Grave så absolutt til stede. Knallsterke riff, dundrende trommer, godt bassarbeid og en vokalist som... tja, synger. På sin måte. Litt rustent. Passende. De marsjerer avgårde i tregt tempo, hele plata gjennom, som seg hør og bør.

Lord Of The Grave kan neppe sies og nyansere denne typen musikk, men de spiller med sjela utenpå kroppen og klarer iallefall å overbevise meg om at de fortjener livets rett. Ta eksempelvis gitarspillet i tittellåten, det er så drivende og tøft at man kan ikke ikke like det. Mener jeg da. Groove er stikkordet.

Lord Of The Grave@Facebook

Og sånn alt i alt har bandet fått en god flyt på Green Vapour der låt sklir over i ny låt, omtrent umerkbart. De 5 låtene som tikker inn på 44 minutter holder interessen oppe plata gjennom og i så måte har bandet klart å fange min interesse ihvertfall. Intet mindre enn god stoner-doom dette.

7/10

Tracklist:

  1. Raping Zombies 
  2. Green Vapour 
  3. Horsepuncher 
  4. Mountain Rites 
  5. 00/15