C342cd6b 0dc1 45aa B22a D3aa66cbb9e5 Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80 Mt Reklame Banner 032353

Madder Mortem, dokumentar

av yngve

Madder Film 21

Bandet slipper dokumentaren førstkommende lørdag.

'Howl of the Underdogs' kommer digitalt, du sjekker HER for info. Prisen ligger på ca. 40 kroner for stream, og en hundrings for stream og nedlasting. 

Takk til Dark Essence for tips.

Filmen tar for seg bandets indre demoner, og har blant annet tatt for seg vokalist Agnetes kamp mot spiseforstyrrelse. Og hvordan disse demonene har skapt mye av fundamentet til bandets merkverdige og flotte musikk. 

Det er duket for premiere i hjembygda Odal, på Odal Rock Club's Microrock-festival i Austvatn nå på lørdag. Visningen følges opp av paneldebatt i samarbeid med Metalheads Against Bullying og bandet, samt gjester i form av Kjetil fra Green Carnation, singer/songwriter Marius Nesset og Mona Larsen, talsperson for Spiseforstyrrelsesforeningen. Denne debatten kan du streame gratis og ta del i i form av chatting.

Salg av fotografier under banneret The Bully Within er også en del av lørdagens happening, der har den lokale fotografen  Ann-Helén Moen Nannestad og Madder Mortem jobbet opp en prosjekt hvor bilder kommer for salg. Alt overskudd går til Metalheads For Bullying

Kvelden avsluttes med en times konsert, og da må man jo si at man hadde ønsket seg dit. Jeg fikk dessverre tilgang til filmen fort bare et par dager siden, og fant mailen nå, men jeg skal sjekke ut når jeg har tid.