Karmøygeddon 24

Magister Templi "Lucifer Leviathan Logos"

av steinar selstø

35023 430941520332136 1917310889 NSelskap: Cruz Del Sur

Release: 10.05.2013

EP-en bandet slapp i fjor sørget for skyhøye forventninger til debuten. Det tok litt tid, men resultatet falt etter hvert meget godt i smak.

Bandets mørke og okkult omsvøpte heavy metal er i besittelse av så mangt verdt skryt. Her er det ikke snakk om å planke vers-refreng-låter, snarere er man meget dyktige til å flette inn ymse ulike låtpartier ved hjelp av knallsterke overganger. (Sjekk for eksempel 3 minutter ut i Logos.) Når flere av refrengene så er relativt catchy, oppnår man å få fram det umiddelbare som fester seg kjapt samtidig som det tar tid å få låtene skikkelig under huden.

Både vokalt, rytmisk, melodisk og særlig riffmessig har skiva masse snop å by på, og man kan således ofte glede seg over ett eller annet småplukk. Nå vil alltid helheten, selve låtene, være viktigere enn alskens detaljer, men kvintetten er da også særdeles flinke til å sy sammen sterke låter, som jeg allerede har nevnt.

Lydmessig klaffer det også godt for Magister Templi. Det låter genuint, og jeg sitter med en følelse av at bandet har ønsket å gjenskape livefølelsen så godt som mulig. Det har de klart. Enda mer av det samme, og hakket bedre, neste gang, og vi snakker ren innertier. 

9/10

Tracklist:

  1. Master of the Temple 
  2. Lucifer 
  3. The Innsmouth Look 
  4. Leviathan 
  5. Tiphareth 
  6. Logos 
  7. Vitriol

Magister Templi@Facebook

Kjøp skiva på Cdon