Karmøygeddon 23 B

Man The Machetes "Av Nag"

av yngve

Cs584733 01 A MedSelskap: Indie Recordings

Release: 21.08.15

Man The Machetes går rett i strupen...

Egentlig trenger jo ikke det å bety at bandet er fett som røva, det betyr her bare at de åpner hardt og brutalt, bygger ikke opp noe, men drar rett i gang med det de gjør som best; hardcore/metal i knyttneveformat.

Man The Machetes@Facebook

Vokalen kan være, som ofte er, et ankepunkt for mange. Det er en egen sjanger dette, nesten, hvor vokalistene bare skriker, det må være utrolig heavy? Jeg har prøvd, og bare noen få linjer gjør at jeg må stoppe, drikke litt vann og innse at jeg aldri bli frontfigur for et slikt band.

Musikken til Man The Machetes er ikke voldsomt spennende, det går mye i en energisk riffing, med melodiføring, og hvor trommer og bass hisser seg opp noe voldsomt i underetasjen. men det er absolutt variasjon innenfor husets vegger; allerede på andrelåten, Mennesketrapp,leker de seg med rock'n roll. Jeg humret litt når jeg satt og lekte med ord og forklaringer på notisblokken underveis, for der stod det at Man The Machetes på denne sangen låt som Backstreet Girls med svartmetalvokal. og siden jeg hører likheter med screamo/coreskriking og svartmetalvokal, og mener bestemt at deler av musikken på Av Nag er tuftet på god gammel rock'n roll, er det langt å gå for dere som vil overbevise meg om noe annet. Jeg er ikke sta, men her tror jeg jeg har et poeng.

Black Rock'n Core

Rock'n Black Core

Jeg skal være så ærlig å si at det ikke falt så godt i smak, men som anmelder har jeg også et alter ego, en som absolutt klarer å høre om et band har levert et bra album og/eller har noe å komme med. Og uten å favorisere fordi dette er norske karer, det er et band som vet hva de gjør, hva de vil og er selvsikre i leveransen. 

Karakteren er svak i forhold til min egen smak, sterk i forhold til hvordan bandet framstår.

6/10

Tracklist:

  1. De Sier Nei! 
  2. Mennesketrapp 
  3. Dopamin 
  4. Til Døden Samler Oss 
  5. Tung Luft 
  6. Adjø Artemis 
  7. Ørkenmarsj 
  8. Djevelens Dråper 
  9. Bak Det Perfekte