Karmøygeddon 24

Manowar til Hamar (17.11.17)

av yngve

UnnamedMetalkongene kommer altså til Hamar, billettsalg starter imorgen.

Liveshot: Sebastian Konopka, ©Magic Circle Entertainment

Det er Venues og Radar Booking som sammen arrangerer konserten på Scandic Scene i Hamar den 17. november.

Billettsalget kjører igang imorgen 10:00, link til billettsalg er DENNE .

De fleste som går på Manowarkonsert vet hva det dreier seg om, har fulgt bandet lenge eller har basiskunnskapen i orden. Men jeg velger å legge ved presseskrivet jeg fikk, så gjør jeg ihvertfall ingen feil. Og det kan jo hende akkurat DU er totalt uvitende om de amerikanske muskelbuntene som spiller grisehøyt og ønsker død over falsk metal?

"I nesten fire tiår har Manowar utkjempet kampen for ekte metal. Men sin særegne stil med udødelige hymner, sterke billedbruk og urokkelige tro på ære, lojalitet og brorskap, har Manowar formet et unikt og ubrytelig bånd med deres legioner av fans verden over. Manowar har alltid gått sine egne veier og har blitt misunt av mange for sin sterke dedikasjon til sine fans og deres ingen kompromiss, ingen anger-holdning. Gjennom sin karrière har Manowar mottatt en mengde med gull- og platinaalbum, og gjort mer enn 35 turneer der de har spilt for mellom 10.000 og 50.000 mennesker.

Allerede fra deres anerkjente debutalbum Battle Hymns satte Manowar sin egen standard - høyere og forbi alle andre. Blant sine hyllester til sine fans har Manowar laget sin egen festival der fans fra over 40 land har deltatt, spilt de høyeste og lengste konsertene, spilt inn en låt på over 18 språk og signert platekontrakt i blod for å vise deres lojalitet til metal.

Nå er det på tide med et siste takk og farvel til sine dedikerte fans. The Final Battle World Tour byr på et to-timers show fullspekket med bandets største hits fra deres nesten 40 år lange karrière. Dette blir en uforglemmelig kveld for alle fans av ekte metal."

Arrangementet på Facebook

"Manowar kommer ti Hamar for å spille deres eneste konsert i Norge, på deres siste turne! Vi gleder oss stort til å se bandet på samme scenen som har huset artister som In Flames, Motörhead, Saxon, Dio og mange mange flere! Velkommen til en uforglemmelig kveld i metallens navn - på Scandic Scene Hamar!"

Og siden Scott var en av mine trommehelter, løfter vi kaffekoppen og tenker på Scott Columbus, som dessverre døde i april for seks år siden, 04.04.11.