Karmøygeddon 23 B

Mayhem-konserter

av yngve

Mayhem Esoteric WarfareEn liten oppdatering: Blodhemn er bekreftet support for Mayhem i Bergen, og Koldbrann er jo som kjent satt opp som oppvarming i Oslo. Se oppdatert oversikt helt nede i artikkelen.

***

Nyhet fra 28.10.14:

 Liz@Radar stakk hodet innom og tipset om at Thyruz er support i Stavanger og Bergen, så vet dere det :)

***

Nyhet fra 09.09.14:

Espen@Perfect Sounds Forever fortalte til Heavymetal.no at bandet gjester disse to byene om ikke så altfor lenge. Liz Wold@Radar Booking adderte flere konserter.

Pressemelding: "Etter å ha headlinet Øyafestivalen i Oslo, er det vestlandsbyene sin tur å feire at pionerene har holdt på i 30 år som ett av de viktigste bandene vi har hatt her til lands!

Flere band har kalt seg verdens største kultband, men aller best passer den kanskje på legendene i Mayhem. I år har de gitt ut ny musikk for første gang på 7 år, og med albumet Esoteric Warfare befester de posisjonen de har i musikkverden! Få andre band har en historie så prega av dramatikk og mystikk, og få har klart å holde posisjonen som pionerer og samtidig videreutvikle en stilart på samme måte. Flere av Mayhems utgivelser har vært milepæler innenfor ekstremmetal, og har gjort at bandet har lojale fans over hele verden!

Sist bandet spilte i Bergen var på den siste utgaven av Hole In The Sky, og nå kommer de med et stort sceneshow til USF Verftet for å feire 30 år som band! I Stavanger tar de inn på Folkens store scene!"

Liz@Radar Booking shippa over flere jobber, her er listen over hvor du finner bandet framover:

  • Torsdag 20. november: Trondeheim@Byscenen. Billetter
  • Fredag 21. november: Tromsø@Driv. Billetter
  • Lørdag 22. november: Bodø@Sinus. Billetter
  • Fredag 28. november: Stavanger@Folken, support: Thyruz Billetter .
  • Lørdag 29. november. Bergen@Røkeriet, USF Verftet, support: Thyruz + Blodhemn Billetter .
  • Lørdag 6. november: Oslo@Sentrum Scene, support: Koldbrann.  Billetter (Her er det fri alder på galleriet og billetter for de under 18 år koster hundre kroner mindre enn de regulære)