Kilanerin%20add%20sept%20resized Wail Add Sept 20

Meltdown "Deadringer"

av yngve

Meltdown 19Selskap: Private

Release: 25.10.19

Fredrikstadbandet kom med nytt album tidligere i år.

Grunnet ditt og datt ble det litt sen behandling, men skiva er som den er, og jeg er som kjent lite opptatt av datostemplingsmusikk ;).

Meltdown@Facebook

Det gøtta i Meltdown har gående for se er feit lyd, tunge riff, energi og et sound og en framtreden som ikke skiller de stort fra større aktører. På en måte er det litt rart at et band som egentlig er ganske lite, ukjent, kjører på med en så proff utgivelse og går under radaren til de fleste.

Vel er ikke musikken en som får meg til å vri hjernen, men den gjør fra seg i monn, og trøkker verre til tider. En kraftfull metal med groove, en balanse mellom det og extremmetal. Lyden er bra, kontrollert, distinkt, litt lite skitt under neglene, men moderne og hardtslående. Og med en ørliten touch av noe småkommersiell vokal og melodier, som gjør at bandet mulig tiltrekker mer enn de hardeste av oss. 

En låt som Deadringer, som du sjekker ut under, synes jeg er noe av det bedre på skiva. Som sagt ikke noe som velter musikkscenen på stil, men vel gjennomført og noe jeg vil tro kan gjøre det bra der ute. 

7/10

Tracklist:

  1. Walls Down
  2. Who I Am
  3. Deadringer
  4. Bleeding
  5. World Unseen
  6. Conspire
  7. Safe Haven
  8. Senses Overload