Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Metallica til Bergen (20.08.15)

av yngve

ImagesDenne nyheten har jo versert i hele dag, men en eller annen har muligens sovet, oppholdt seg under en busk eller gått glipp av det Live Nation tipset Heavymetal.no om.

Metallica gjør eksklusiv Norgeskonsert i Bergen torsdag 20. August!

Billettsalg starter til info tirsdag 2. desember kl 09:00, du bør nok sitte klar, for i mange tilfeller er jo disse store konsertene utsolgt idfiotisk kjapt.
Sakset: "Siden forrige Bergensbesøk (08 - Yj) har bandet gitt ut et nytt studioalbum som har solgt i intet mindre enn 5 millioner eksemplarer, noe av en bragd i en tidsalder hvor folk knapt kjøper plater. Death Magnetic gikk inn på førsteplass på salgslistene i 32 land, noe som bekrefter Metallicas posisjon som et av verdens største band uansett sjanger.

Og bandet har tydeligvis gode minner fra bergenskonserten. I et videoklipp Metallica selv la ut på sine hjemmesider i fjor sommer, spør vokalist James Hetfield en norsk fan, som han sier han har sett 14 av 18 Norgeskonserter, om han var til stede under det som åpenbart er av Hetfields beste Norgesminner.

"Men så du konserten i... Hva var navnet på den lille havnebyen vi spilte i? Bergen, det var det... Det var en god konsert, det. Det var et helt fantastisk show" avslutter James Hetfield med et fornøyd smil. I august er han og resten av Metallica tilbake på samme sted.

Dato: Torsdag 20. August 2015
Sted: Bergenhus Festning – Koengen
Portene åpner: kl 18.00
Billettpris: kr 890 + avgift
Publikum under 14 år må komme i følge med en voksen
Billettsalget starter tirsdag 2. desember kl 09.00 via Billettservice.no & tlf 81533133
Presentert av Live Nation & Bergen Live i samarbeid med K2 Agency