Karmøygeddon 24

Molten Gold + Saint Karloff (Oslo 19.10.17)

av yngve
Molten Gold 17

Aye Aye Club er stedet å være, tungrock er stikkord. 100 kroner for billett.

Arrangementet på Facebook

"Molten Gold er et Oslo-basert hardrockband. Inspirasjonen kommer fra kilder som springer ut rundt Deep Purple, Black Sabbath og Genesis, og renner ut i grenselandet til Iron Maiden. Det musikalske uttrykket varierer fra raskt og energisk til tungt og dystert med en rekke progressive elementer."

Dette visste jo du som følger litt med her på Heavymetal.no allerede :). Tidligere i år kom debut-ep-en, som dukket opp på kassett via Snake Oil Kassettforlag. Foruten konsert vet jeg at bandet driver på og spiller inn fullengder-lp nå. 

Saint Karloff:"...et rykende ferskt tungrockband fra hovedstaden. Disse gutta harver som den stygge siden av Birmingham, så bordet er dekket for en heftig aftenseanse på Aye Aye Club.

***

Nyhet fra 19.04.17:

Bandet debuterer med fin-fin 70-tallsbasert hardrock.

Jeg har stoppet innom Oslobandet tidligere, men nå foreligger det dato for både release av ep (digital/mc) og konsert.

Molten Gold@Facebook

Det kom en singel for litt siden, den ser du under her. Låten har fått en del oppmerksomhet, blant annet var den å finne på en samleskive som akkompagnerte det engelske bladet Terrorizer.

Ep-en nevnt over kommer 28. april, digitalt og på mc via Snake Oil Kassettforlag. Releasekonsert blir det også: "Slippet feires med med et høyoktans hardrock-show på Krøsset i Oslo 6. mai."

Lineup:

  • Alexander Lykke vokal 
  • Howard Gittela gitar 
  • Tron Ingar Morstad bass 
  • Håvard Wien trommer
17097728 1828101754118415 7469726321547092300 O