C342cd6b 0dc1 45aa B22a D3aa66cbb9e5 Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80 Mt Reklame Banner 032353

Nadir utsletter

av yngve

Nadir Album 23

Bandet ligger i den svarte boksen, og er ute med album.

Nadir@Facebook

Ole forteller at albumet, Extinction Rituals, hovedsakelig oppholder seg i black metallens verden. Og anmeldelsene så langt har vært bra, "...skiva har allerede rukket å plukke med seg et godt knippe med gode anmeldelser i det glade utland" sier Ole, og legger til at "...Nadir inneholder medlemmer fra Jagged Vision."

Spotify

Pressemelding

"Med sin hypnotiske og esoteriske stil, fører Nadir lytterne inn i en verden av mørke og mystikk. Deres unike tilnærming til Black Metal-sjangeren har fanget oppmerksomheten til den globale metalpressen, som har kommentert deres egenart og evne til å utforske grenser. Med medlemmer som har lang erfaring fra den norske metalscenen, og en flammende vilje, er Nadir klar til å lede an i en ny bølge av norsk metal.

Extinction Rituals, deres nyeste album, er et massivt utbrudd av aggresjon og desperasjon. Med tungtveiende riff og eksplosive trommer, tar Nadir lytterne med på en reise gjennom uutforskede områder av metalsjangeren. Med hver note og hvert slag blir lytterne dratt dypere inn i bandets mystiske univers.

Nadir har skapt sin egen signaturlyd med en blanding av melodiøse elementer og rå, aggressive utbrudd. De dykker ned i sjangerens mørkeste røtter og bringer frem noe helt nytt. Lytterne vil bli fanget av deres esoteriske aura og dratt inn i en verden av dyp, intens musikk."

Bilde, fotograf: Kristian Dale Photography

Nadir 23 Foto Kristian Dale Photography