Karmøygeddon 24

Nagirčalmmiid + Skrymir (Oslo, 25.02.22)

av yngve

Header

Stoner/doom og svartmetal på Sub Scene denne kvelden.

Kamilla, pr-ansvarlig @Sub Scene tipser. Linken til arrangementet på Facebook er DENNE .

"Nagirčalmmiid er ungt og lovende band som oppstod i starten av pandemien, og har siden den gang kommet et godt stykke fra gutterommet.

Bandet spiller stoner-/doommetal, men er ikke redd for å ta i bruk andre influenser som post-rock, støy og joik. Selv om bandet kun består av to stykker, kan vi garantere at det blir et heftig liveshow fylt med energi og lyd. Nagirčalmmiid spilte i høst på By:Larm-festivalen, og er aktuelle på Trondheim Calling. Om du liker gruglete vokal, tunge riff og dobbel-bass pedal, er dette konserten for deg! Kom og bli tatt med til den dypeste delen av rohttuáibmu."

Skrymir er et blackmetalband fra Hønefoss. Bandet startet som enmannsprosjektet til låtskriver Skrymir Skogheim i 2018. Skrymir ga ut sin første EP i 2019, og albumet Predominate i 2020. Enmannsprosjektet er siden blitt utvidet til en duo med Mina Halvorsen som fast medlem, og sammen ga de ut albumet Spell Night tidligere i år. For tiden jobber de med neste utgivelse; Tynan’s Feasting Worms. Live har de også med seg Simen Jakobsen Harstad som trommis.

Kamilla legger til at det er begrenset antall publikum på grunn av restriksjoner, sjekk HER for billetter.