Nordic Fest 2020 (14.11.20)

av yngve

Festivalen går av stabelen kommende lørdag, og det streames.

"Vi er antageligvis den staeste metalfestivalen i verden og etter mange runder med planlegging, nye smittevernsregler, nye justeringer, og reiserestriksjoner kan vi presentere den 14. utgaven av Nordic Fest" brøler ledelsen. 

Dessverre måtte noen band trekke seg, Cato og Cloth påpeker at det var i forbindelse med smittehensyn.

"Alt strømmes/vises fra Nordic Missions YouTube-kanal , i en proff flerkameraproduksjon med lyd og lys skreddersydd for streamen. Mellom konsertene vil vi fylle strømmen med intervjuer fra studio på Sub Scene, nyheter, nattverd og hilsener fra hele verden."

Covid 19

"Alt vil foregå innenfor rammene av de siste smittevernsregelene til Oslo kommune, med faste plasser og under 50 pers i lokalet og oppfølging fra en smittevernsansvarlig som sørger for at de få som befinner seg i lokalet holder avstand."

Undergrunnen

"Vi representerer undergrunnen som nekter å gi seg. Og selv om vi aldri har vært en stor festival, har restriksjonene og streaming gitt oss en mulighet til å nå ut på en måte vi aldri har gjort tidligere. Festivalen skal også streames gjennom en Mexikansk side, som tekster innlegg
på spansk for det latinamerikanske publikumet. Gratis.

Lørdag 14. november fra kl 18.00

  • Melech (S) og Renascent (Fi) konserterer streames og vises på stormskjerm. 
  • Live på Sub Scene: Leonov.
  • Konsert med Pantokrator , streames fra Sverige

123879017 4893917533982109 5473363442179317437 O

***

Nyhet fra 15.09.20:

Limitert antall pass og streaming er årets Nordic Fest.

Som flere andre festivaler, har Nordic Fest begrenset antall gjester som kan være til stede i person, her snakker vi 40 stykk. Billetter kjøper du HER .

Det vil også bli streaming til de som ikke kan være der, det komme ytterligere info senere. Det jeg vet så langt er dette:

"The Nordic Fest 2020 Not yielding to COVID 19! Edition is proud to present Knoll og Tott Production as our steaming service crew.
They are ready to deliver a package that we belive will give online viewers across the globe proper festival experience."

Nordic Fest@Facebook (lukket gruppe, til info).