Karmøygeddon 24

Oberst i paradis

av yngve

Bandet kommer med skive 17. januar. Takk til Jelena@Indie Recordings for tips :).

Oberst@Facebook

Skiva bærer navnet 'Paradise', sjekk låten 'Parting' her:

"Hardcore-/metalbandet Oberst har et unikt lydbilde, med innflytelser fra blant annet hardcore, postmetal, progmetal og rock. Store, varme og atmosfæriske riff møter hektiske, fengende elementer drevet av en intens og til tider manisk vokal."

Bandet deler en elsk til artister som   Mastodon , Baroness , Converge og Cult Of Luna , og vi leser at medlemmene bestemte seg for å "...starte et band, og samtidig dra inn de forskjellige medlemmenes musikalske bakgrunn i miksen. Resultatet kan være vanskelig å sette i bås da bandet ikke er spesielt opptatt av å være tro mot én sjanger, men drar inn forskjellige inspirasjonskilder i musikken."

Gitarist Dennis Estensen forteller rundt skiva, som har blitt opparbeidet gjennom de tre siste årene: "Prosessen med å lage dette albumet har krevd mye jobb og tid av oss. Jeg føler virkelig at vi har tatt et stort sprang siden EP-en når det kommer til produksjon og låtskriving. Vi er stolte over å endelig kunne slippe ny musikk, og nesten mer stolte over å kunne gi det ut med Indie Recordings i ryggen. Jeg tror albumet vil føles som et friskt pust og kan være interessant for flere enn bare den typiske rock- og metalfansen."

Tracklist:

 1. Vagabonds
 2. A Stranger Place Pt.
 3. II
 4. Fiends
 5. In The Embers
 6. Dreambeast
 7. Snakes
 8. Goddess
 9. Parting
 10. No Home
 11. Pilla
Oberst 20