Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Pånnivågn skyter rundt seg

av yngve

Pånnivågn Totsås Fotograf Roy Vebjørn Kveliaunet

Bilde, fotograf: Roy Vebjørn Kveliaunet

Låten 'Grov Kaliber' er ute i dag, et tredje album er snart klart. 

"Grov Kaliber er starten på en rekke låtutgivelser hver måned fram mot sommeren, som ender i bandets tredje studioalbum. Albumet vil bli spilt inn hos Lydfolket Studio på Inderøy med Kenneth Aksnes bak spakene."

Vokalist Håvard Haugan om låten: "Dette er ei catchy, riffsterk og allsangvennlig punkrocklåt, som bidrar til at rockefoten svinger seg. Ei ekte gladlåt, og vår lille hyllest til fenomenet Justin Bieber." Ok, med det var Bieber også nevnt i en sammenheng her inne, bare det er vel spektakulært :).

Bandet dro i gang og giret opp etter Totsåsfestivalen i fjor, der fikk de mange gode tilbakemeldinger. "Tilbakemeldingene har gitt ekstra motivasjon, og nå satser bandet fullt mot et lite gjennombrudd. Med sitt pågående prosjekt for å sette søkelys på mental helse og veteransaken har Pånnivågn fått mye oppmerksomhet de siste månedene, og bandet har aldri opplevd slik popularitet siden oppstarten i 2003. Målet nå er at jubileumsåret 2023 skal bli det året Pånnivågn gjør seg bemerket blant de største trønderske bandene."

"Vi føler at vi aldri har blitt tatt helt seriøst. Men det skyldes vel mest at vi i starten av karrieren hadde humoristiske tekster og lite alvor, og at vi har hatt flere lange avbrekk. I dag fremstår vi i en mer voksen og profesjonell utgave, som skriver låter med samfunnsaktuelle tema. For oss er det nå eller aldri" avslutter Håvard.