Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Rage of South "I See, I Say, I Hear"

av yngve

Ros CoverSelskap: Red Cat Promotion/-Records

Release: 18.11.13

Crossover og nu metal, det er relativt hyppig denne formen for metal kommer fra Italia, og noen ganger sitter det, andre ganger ikke. 

Rage Of South hadde en bra produksjon, men jeg var ikke helt enig med nivåene/miksen de hadde valgt. Eller var det muligens en ørliten mangel på trøkk i trommene som plaget meg? Det er litt rotete i trommespillet, det virker som om trommisen på død og liv må overspille veldig ofte. Hadde man heller økt fokus på å trøkke sammen, ha en felles agenda, hadde det blitt bedre etter min mening.

Bandet fronter det å være litt sinna på alt som går galt, er ikke det litt typisk en del av disse banda? Jeg orket ikke å lese tekster når jeg anmeldte denne, så jeg vet nada om hva de vil formidle.

Problemet mitt med bandet var at på tross av å være flinke og proffe, noe man burde forvente med tanke på at de startet opp for snart femten år siden, er at de har enkelte biter som ikke låter så fett. De er litt rotete i arrangeringen, de gaper over litt mer enn de burde, jeg hadde heller sett at de reduserte alt og ble litt enklere i uttrykket.

Rage Of South@Facebook

En del bruk av virkemidlet hard/melodisk vokal, og noen ganger musikk, er vel nesten påkrevd i slik metal, men det som alt annet hadde litt mangler.

Dessverre. Men kult cover! Og skiva får litt bedre anmeldelser i nisjemagaziner, mulig du må spa litt om du vil overprøve min mening.

3/10

Tracklist:

 1. Intro
 2. Sheep
 3. Silence
 4. Prayer
 5. Stay Down
 6. That Fear About Me
 7. Reflection
 8. The Falling Down
 9. Theme Of Juliet
 10. Let Me Die
 11. Approved