Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Razorbats, singel

av yngve

Nytt materiale fra rockerne. Og her hører du låten eksklusivt tidlig, takk til Kjetil i bandet og Rob Mules Records for dette.

"The City er Razorbats tilbake i storform med en übercatchy ode til alle rockeres mest trofaste følgesvenn: Fylleangsten!!"

Powerpop/hardrock, det er taggen de gir seg selv, og man kan ikke krangle på det. Jeg likte debuten svært bra, oppfølgerne satt litt inne, men ble en vokseskive det også. Denne låten er en del av en splittsingel, og det dukker opp video om ikke så mange dager.

"På The City serverer bandet en real dose høypotent rocke-eufori, med et riff Van Halen ville gitt Diamond Dave’s venstre testikkel for og et refreng så skamløst fengende at det ville fått selv gutta i Def Leppard til å rødme av anerkjennelse. I god rockepoetisk tradisjon byr låta tekstmessig på en episk dannelsesreise i fylleangst og skam, der selv det mest uskyldige blikk fra duden bak disken i kebabsjappa dagen derpå kan få katastrofale psykiske konsekvenser og visdomsordene just because you're paranoid doesn't mean they aren't after you aldri har vært mer sanne!"

Bandet er som vanlig ikke opptatt av jantelov, men kjører på meg store ord. Om det stemmer? Det må du sjekke selv.

Razorbats@www

Razorbats@Facebook

Razorbats 19

Bilde, fotograf: Magnus Aune Large

Razorbats 19 Magnus Aune Large