Karmøygeddon 23 B

Rock The Boat 2017

av yngve

11038997 356779061184191 1119870207622849453 NHar du tenkt deg ut på bølgene?

Det er som kjent klart for Rock The Boat i september, og siden sist jeg var innom og annonserte Circus Maximus, har det dukket opp noen flere.

Lineup-en så langt ser slik ut:

  • Circus Maximus
  • Mindtech
  • Heatseekers
  • Requinox
  • Primus Motor

Sjekk linker til Facebookside og -arrangement litt nede i artikkelen.

***

Nyhet fra 08.02.17:

Klar for sjøslag i september?

Rock The Boat slapp sitt første band til årets cruise nå idag, norske Circus Maximus. Jeg fikk fatt i en av de som står bak og jobber opp arrangementet, Marianne Lauritzen. 

Jeg plukket opp at dere var fornøyde med bookingen, og at dere hadde prøvd å få fatt i bandet før? 

"Disse har vi prøvd å booke siden vi tok over arrangementet i 2015. Det har ikke passet de to tidligere årene, men alle gode ting er tre 😉."

 Nå er ikke Marianne alene om å like Circus Maximus i Rock The Boat-leiren. 

"Vi er to bookingansvarlige i Rock The Boat, og begge er fan av Circus Maximus, de representerer godt vår personlige musikksmak. Og så er de knallbra live! Dette blir en av headlinerne på årets plakat. Bandet har vært med på Rock The Boat tidligere, i 2013, men da var det noen andre som arrangerte."

Arrangementet på Facebook

Nå er det ikke mangel på festivaler, hva gjør at folk bør ta del i akkurat Rock The Boat? Dette skjer jo i september, som ikke krasjer med så mye, men samtidig er det jo svært mye å velge i og folk planlegger ofte lang tid i forveien. 

"Siden Rock The Boat er i september kan det kanskje bidra til å forlenge festivalsesongen litt, før høsten og vinteren setter i for fullt. Rock The Boat skiller seg fra andre festivaler ved at alle er på samme sted i 24 timer. Det er ingen som kan stikke av, hverken artister eller publikum. Vi har derfor tidligere fått tilbakemelding om at det er topp stemning ombord, og en unik mulighet for mingling og networking, ikke bare bandene imellom, men også med fansen. Vi er særs fornøyde med at vi fikk en fredag i år, de to forrige cruisene var lørdag til søndag, hvilket betyr at hjemreisen blir på en lørdag i år, som sikkert gir enda bedre stemning. Vi skal sørge for å avslutte cruiset sånn at folk får lyst til å dra rett på byen i Oslo etterpå 😉."

Rock The Boat@Facebook

Da er oppfordring om å støtte opp oversendt dere lesere, spre dette og heng dere på om det er noe som frister.