Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Rockealliansen 2014 (24.04.14)

av yngve

2014222222 1Kenneth Fjellstad sprer promo på Rockealliansen, et arrangement som finner sted på John Dee førstkommende torsdag. 

"Jeg er styreleder i Rockealliansen - en interesseorganisasjon for utøvende rockemusikere" sier han til Heavymetal.no. Han forteller at denne alliansen har holdt det gående i tre år, og de blant annet har "...inngått samarbeid med utesteder, en samleplateutgivelse med Rapid Records og samarbeid med BarkStudio i Oslo."

Fokus i denne artikkelen er et arrangement, som altså finner sted i Oslo om et par dager. "På torsdag setter Rockealliansen opp et konsertarrangement på John Dee for 5.gang."

Banda som skal spre metal på John Dee er:

  • Requinox
  • Eron
  • Band of Dishonor
  • Below The Sun

På Rockefeller/John Dee's hjemmeside leser vi: "Rockealliansen vender tilbake til John DEE for 5. gang! Requinox er et hardtslående heavymetal-band med de mektigste riffene du kan forestille deg. Bandet komponerer melodiøs hardrock og metal, og har tydelig innflytelse fra storheter som Iron Maiden, Metallica og Black Sabbath. Debutalbumet Through the Eyes of the Dead kom i 2012. Eron er metalbandet man ikke trenger å ha langt hår og svarte klær for å like. De leverer hissig metal i en levende, overraskende og ny innpakning! Below The Sun (tidligere Totem) ble stiftet i 2011 og spiller en miks av stonerrock, hardrock, hardcore, psykedelia og litt punk. Band Of Dishonor er inspirert av groove-metal fra Sørstatene, og gleder seg til å banke litt rock inn i skallen din - med forhåpning om at du ikke får hukommelsestap i etterkant."

Konserten har 18 årsgrense og billetten koster deg en liten hundrelapp.