Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Saint M, soloskive fra Serenity Trace-vokalist

av yngve

Saint M beskrives som en av landets mest unike metalmusikere.  Det er labelboss hos Binary Sound Productions, Marius Haraldsen, som tipser. Binary pryder seg i å ha gitt ut DIY-releaser i femten år.

Saint M@Facebook

"Artisten, M, kjent fra high tech metall-tungvekterne, Serenity Trace, slipper sin første  solo-EP under navnet Saint M, 20. november. En singel slippes 13. november . EP og singel blir tilgjengelig på alle digitale plattformer verden over. Musikkvideoer  kommer."

Saint M 20

Der har du de røffe detaljene, men om du ikke kjenner til Serentiy Trace, her er litt info Marius la igjen:

"Gjennom sin tid i Serenity Trace gjorde M seg kjent som en meget innovativ og dyktig  musiker og låtskriver, i tillegg til å være en sterk stemme og utøver på scenen.  Tilstedeværelsen hans i metallmiljøet ble lagt merke til av svært mange, og det gjenspeiles i  de mange prominente menneskene som bandet var så heldig å få jobbe med. Siden Serenity  Trace er på en varig pause, ønsker M å utforske sitt eget lydbilde videre gjennom Saint M og bruke dette énmannsbandet som sin musikalske lekeplass og soniske laboratorium.

Tilbake til ep-en, som teller fem spor, hvor en er en ("...veldig original...") cover av St. Thomas. Tittelen på ep-en, 'I’m A Giant', hevder M at ikke har  noe med høyden hans å gjøre, men er en kommentar om selvtillit. 

Singelen, The  Logarithm, tar for seg mangelen på dette og negative eksterne krefter, mens hodet bare  fortsetter å komme med kule ideer til en hver tid.  Alle låtene er skrevet og spilt inn demoer av over flere år, men fant aldri en plass i Serenity  Trace . M spiller alle instrumenter, har produsert, mikset og mastret hele EP’en selv,  bortsett fra en gitarsolo spilt av Semming Haraldsen, kjent fra Deseized. Den andre  grunnleggeren av Serenity Trace , O-Rage , utførte også noe brutal skriking fra sitt indre helvete på en låt."