Karmøygeddon 24

She Said Destroy again!

av yngve

Bandet har funnet sammen igjen, skive er på vei.

Fra galskapfete konserter til vokalist/gitarist som falt rett av scenen, til bøtteknæsje trommefills via brutalitet som overgikk de fleste; She Said Destroy var et band for de få, men når de traff etterlot de seg blod og svette.

She Said Destroy@Facebook

Anders forteller til Heavymetal.no at det snart vanker ny musikk, "...etter 8 års stillhet." Skive er på vei, det ble spilt inn tidligere i år, og kommer etter planen til høsten.

Søker plateselskap

"Bandet er på utkikk etter et label som er interessert i å gi ut albumet." Da vet du det, og tipser, maser, om du kjenner noen.

"She Said Destroy var et aktivt liveband gjennom 00-tallet siden oppstarten i 2000, med to fullengdere, Time Like Vines (2006, Nocturnal Art Productions) og This City Speaks in Tongues (2008, Tabu Records), under beltet.

Bandet sluttet å spille live i 2009, men planla å fortsette som et studioprosjekt. På slutten av 2009 og i begynnelsen av 2010 spilte de inn EPen Bleeding Fiction, som ble utgitt i 2012(Mas-Kina Recordings) før de forsvant. Noen av årsakene til dette var den fysiske avstanden mellom bandmedlemmene (bosatt i Norge og Litauen), andre prosjekter som tok opp tid og en generell misnøye med å deale med å være et aktivt band i musikkscena i over 10 år.

Gjenkomsten er et resultat av en veldig saktegående samtale mellom nøkkelmedlemmer som har pågått siden 2012."