Tons Of Rock 2022 Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Sinsaenum + Hatesphere (Oslo, 23.10.18)

av yngve

Sinsaenum Anthony Dubois 18Sinsaenum (bilde, fotograf: Anthony-Dubois) har medlemmer fra Slipknot, Dragonforce, Mayhem, Chimaira og Loudblast.

Det er Linda i presseavdelingen på Parkteateret som la igjen tipset. Alt skjer på nevnte Parkteateret, og musikken det bys på er i den extreme enden av metalskalaen. Sinsaenum kjører på med "...kompleks og aggressiv death metal med raske riff. Kombinasjonen av Attilas dystre stemme og Seans dype klang, skaper et tungt og mørkt lydbilde, som akkompagneres av små gitarsoloer og Jordisons heftige trommespill." Danskene i Hatesphere kjenner mange til, og man vet vel at det er dansk dødsmetal som skal varme opp for maerikanerne.

"Sinsaenum startet opp i 2016 når multiinstrumentalisten Fred Leclercq fra powermetalbandet Dragonforce strakk ut en hånd til det franske gitarikonet Stéphane Buriez fra Loudblast, og det kom en uventet sms fra Joey Jordison, kjent fra blant annet Slipknot og Vimic. Vokalistene Sean Zatorsky (tidligere Chimaira) og Attila Csihar (Mayhem), samt bassisten Heimoth fra Seth, sluttet seg til, og med det var supergruppa Sinsaenum dannet."

Sinsaenum@Facebook   

Hatesphere@Facebook

Konserten har en billettpris på 325, inklusive avgift, dørene åpner 19:00 på Parkteateret, og aldersgrensen er 18 år.