Karmøygeddon 23 B

Skien Rockeklubb, klare til dyst!

av yngve

Skien Rockeklubb Logo

Klubben melder at det begynner å normalisere seg, her er et par tips.

Skien Rockeklubb@Facebook

Steinar fungerer som del av redaksjonen hos Heavymetal.no, men avtjener også metallisk verneplikt i Skien og hos den lokale rockeklubben. Han melder at det begynner å skje saker igjen, og at klubben er klar til dyst. Konsertene finner sted på Megafon.

"Vi har hatt avtale med to band en liten stund, men det ville ikke blitt gjennomført konserter uten fjerning av 1-meter’n. Når denne regelen nå er borte vekk, kjører vi selvsagt på og offentliggjør to flotte band."

  • Fredag 22. oktober: Draken (support TBA). Billettene koster 150 kr., men bare 100 kr. for dere som er medlemmer. Penger via Vipps Skien Rockeklubb 599323. Merk betalingen med Draken.
  • Fredag 5. november: Uaar (support TBA) Prisen er den samme som over, vipps penger og merk betalingen Uaar.

Info til de som kjøper billetter med medlemsrabatt: "Dersom dere kjøper billett på denne måten, vil navnet deres stå på en liste i døra på Megafon konsertkvelden. Merk at siden det ikke er forhåndssalg for dere til disse to konsertene, stiller dere på lik linje som alle andre dersom det skulle bli utsolgt. Vi håper dere overlever det, og så vil retten til forhåndskjøp være på plass ved seinere konserter."