Karmøygeddon 24

Skies Turn Black "No Place Like Home"

av yngve

Skies Turn Black 18Selskap: Private/Brumpton

Release: 19.10.18

Bandet spiller moderne metal med melodier.

Vi leser følgende på Facebook:

"The musical style they have chosen consists of many aspects of Hard Rock and Metal, with their own original flavours added in, drawing on strings of classic rock and metal, fusing in more modern, catchier moments that really make the bands songs shine."

Skies Turn Black@Facebook

For fans av Trivium, Bullet For My Valentine, Avenged Sevenfold, Alter Bridge, Lamb Of God, Machine Head og Metallica var tipset jeg fikk i forkant. Jeg er ikke kjent med alle referansene, selv om jeg har hørt en del av de nyere banda opp gjennom årene. Metallen til engelske Skies Turn Black er ikke dårlig, i sitt hjørne av metalscenen er de vel et ok band. Låtene er av og til litt røffe, men de holder tøylene greit og holder seg innenfor rammen med småtøffe riff, melodier, og en ren og lekende vokal. Stemmen vris til med litt rufsete kanter og hvor George nesten har litt thrasha uttrykk. 

Vi får bredde, det spriker fra allsangvennlig metal til ganske tøffe låter som Pearly Gates under her. 

Gjennom skiva koste jeg meg greit, dette er ikke en type metal jeg pleier å dykke for mye ned i, mulig er det derfor jeg ikke hiver disse filene i en mappe og glemmer de? Jeg vil gå ut fra at dette holder et bra nivå og kan være noe for dere som ikke har fått gråskjær i hår eller skjegg ennå :). Men, det var mye tøft på skiva, så sjekk ut og mulig finner du ut at det er verdt å sjekke ut?

Snittet havnet på det du ser under, men enkelte låter var isolert et par poeng over.

6,5/10

Tracklist:

 1. Before The Storm 
 2. A World About To Flood 
 3. Let You Down 
 4. The Sickness And The Cure 
 5. This Too Shall Pass 
 6. Running With The Wind 
 7. No Place Like Home 
 8. Pearly Gates 
 9. Fairy Tale 
 10. One Mind 
 11. Long Live The King (Show Me) 
 12. Never Again 
 13. Revolution