210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Soulswarm, hedmarkinger det ryker av

av yngve

217117 8599091940 6860 NSjekk ut skive gratis her.

Det er Odd, tidligere gitarist i Madder Mortem, som tipser Heavymetal.no om dette slippet. Med seg har han Bp fra nettopp Madder Mortem, da vil jeg nok mene at dette bør trigge nysgjerrigheten til noen der ute. Disse to deler på gitararbeidet, og Bp er også kreditert for engineering.

Låtene har ligget i skuffen i mange år, men ble spilt inn 2005, snekret ti år før det, men offentliggjøring ble aldri realisert. Musikken er dog ferdig, og den ligger på nettet slik at du kan laste ned. Odd var så überfet at han fyrte over en Dropbox-link, klikk deg inn og last ned. Dette er Flac-filer til info, da trenger du type Vlc-spiller for å spille av på pc.

Bp tar seg også av vokalen og bass, trommene spiller den kryptiske figuren Per S. Andalfar, Odd skriker litt i bakgrunnen forteller han, og korer på noen cleanpartier. Korer gjør også Madder Mortem-frue Agnete, da på låten Victims Of Salavation. Odd: "Christian Ruud har lagd riffene på mesteparten av Solitaire, og hovedriffene på Exquisite."

Tekster tar BP seg av, foruten at tidligere Madder-bassist Boye Nyberg skrev ordene til  ...Exquisite... og Odd fikset Neurotic.

Liker du tekniske metal med litt røff vokal og en anelse stemning, prøv Soulswarm.