H Madd

South Of Jameson kjenner veien

av yngve

South Of Jameson 21

Bandet slapp nylig ny låt fra sitt kommende album. En ballade.

"Sangen vi slipper denne gangen er albumets ballade, her tørker vi støvet av kassegitaren og drar tilbake til den tiden hvor bandet utelukkende kjørte akustiske konserter.

Down The Same Road er en låt for ettertanke, og ble til i starten av 2021 etter å ha sett flere triste skjebner komme tydeligere frem under pandemien. Vi håper at de som hører sangen vil tenke seg om før de dømmer noen uten å vite historien bak, og at man heller skal få et ønske om å hjelpe de rundt seg."

***

Nyhet fra 24.09.21:

South Of Jameson 21

Bandet er ute med ny sang, en drivende hardrocker.

South of Jameson@Facebook

Med en sterk link til QOTSA drar bandet ut på ferd med sin nye låt, ' Make Me Dance Like A Fool', som er en "...  energisk hyllest til alle sexy kvinner der ute som får oss til å ville danse som tullinger.... eller er det noe annet som sies mellom linjene? Det får være opp til hver enkelt som lytter å bedømme."

***

Nyhet fra 05.08.21:

South Of Jameson 21

Med bakgrunn i metal og prog forener man seg i rockens navn.

South Of Jameson@Facebook

Torgeir, vokalist, tipset Heavymetal.no om singelen 'Warriors', som er hentet fra det kommende albumet 'Ubiquitous' (oversatt: allestedsnærværende). 

Albumet, som kommer senere i år, er en hommage til alt det rock er, det er cheesy, hardt, grandiost og høyt."

Bandet kom i mål med skiva  etter litt endring i lineup: "...vi byttet  ut medlemmer og fant mer av sounden vi hadde lett etter." Og de medlemmene som er inne i varmen nå, har ".... rot i forskjellige sjangre innen rock, alt fra tung norsk black metal til eksperimentell progressiv rock. Når denne variasjonen møtes i et band med stor åpenhet når det kommer til sjangerløp, gir det mulighet for stor kreativitet."