Karmøygeddon 24

State Of Salazar "All the Way"

av yngve

All The Way State Of Salazar 27581537 3065331611 FrntSelskap: Frontiers/PLAYGROUND

Release: 20.08.14

Oi, dette var da merkverdig pusete?

Aor kan være fett nok det, men her er det nesten ikke antydning til hår på brystet. Bandet får Toto til å høres litt rocka ut, og det er godt gjort. I 2014 er det dog gøy å høre noen som fanger denne radiovennlige voksenrocken så bra.

Om bandet har noe å bidra med i musikkscenen må det være hos nisjepublikumet, festivaler som fokuserer på denne typen rock. Jeg vet det er et relativt stort marked for slik musikk, uten at jeg skal påstå at jeg vet veldig mye om dette, men en hel del setter pris på låter som State Of Salazar byr på. 

Jeg derimot, jeg må innrømme at jeg krymper meg litt og at jeg merker savnet etter et par tunge sko på medlemmene. De skal slippe å bli dratt i søla bare fordi jeg synes det var for pusete, men litt teller det jo. Bra gjennomført, ok sterke låte, litt mangel på de store refrengene og låtene, lyden sitter, alt er som det skal om man skal være objektiv.

5,5/10

Tracklist:

 1. I Believe In You
 2. Field Of Dreams
 3. All The Way
 4. Love Of My Life
 5. Eat Your Heart Out
 6. Time To Say Goodbye 
 7. Marie
 8. Let Me Love
 9. Catastrophe
 10. Always
 11. Adrian
 12. End Of Time