Karmøygeddon 24

Strøm tilgjengelig...

av yngve

Strøm Band 22

Bilde, fotograf: Ukjent

Strøm er et norsk/tysk metalband. Det leser vi i informasjonen Peter sendte til Heavymetal.no.

Låten 'Split' under kom nylig på nett, og har et annerledes uttrykk enn det vi er vant til. Kanskje. Låten blir hardere, og den vokser på deg etter ganske kort tid. Selv forteller det at de lar seg inspirere av "...blant annet nordnorsk natur" for å konstruerer låtene sine, som som oftest er instrumentale. Om musikken sier de at den ofte blir "... stort og atmosfærisk, men det kommer også innslag av vakre melodier, hardttreffende gitarriff og kule rytmer. Men Strøm er mer enn musikk. Med både en unik visuell stil (og en egen mytologi?) er dette et band som kan oppleves på flere plan."

Det er noe lengtende i musikken, sjekker du ut instrumentalen helt nede, er det en litt Enslaved i rock-form følelse, og det fungerer bra å henge med gjennom låten uten at det blir kjedelig. Som ikke er lett når man drar bort vokalen.

Strøm@www

Vi snakker oppstart i 2015, med Peter på trommer og Markus på gitar, og hvor de tre år senere fikk med seg "...bassist og lydtrollmann Thomas, som raskt dro lydkvaliteten opp et par hakk."

Strøm på avstand

"Strøm er det man kan kalle et avstandsband, da Peter og Markus stort sett holder til i ulike deler av Nord-Norge og møtes når det mulighet. Thomas derimot holder til i Tyskland, så hele Strøm har faktisk aldri vært i samme rom enda."