Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Sublime Eyes, ny trommis

av yngve

14238084 1180710895304112 6684140495786704163 NBandet har skiftet trommeslager. Konsert i Stavanger på fredag!

Sublime Eyes@Facebook

Avtroppende stikkeführer Remy gir seg etter nesten ti år bak trommene for Sublime Eyes. Erstatteren heter Einar Pettersen og er vanligvis en kar vi forbinder med Art Of Deception, du vet, fyren som både banker fett og sirkelbanger :). 

Einar kjente godt til Sublime Eyes fra før, og til Heavymetal.no sier han at "...bekjentskapet begynte vel på en ungdomsklubb der Arvid Tjelta (vokalist i Sublime Eyes og Zerozonic - Yj) jobber. Vi i Art Of Deception har jo spilt noen gigs før, og vi var jo blant annet på Bloodstock i England i sommer sammen. Sjangeren og musikken er jo også ganske lik Art of Deception, så vi hadde jo funnet hverandre allerede litt der."

Fredag førstkommende er det duket for Einars debut i Sublime Eyes, da er det Stavanger og Checkpoint Charlie som står for tur. Her stiller også Convincing Clearity opp, så det er duket for en ganske hesblesende konsert. Er du tøff nok?

Arrangementet på Facebook

På mitt spørsmål om Einar kommer til å planke rytmikken slik den var eller om han allerede nå ville nedfelle sine føringer og detaljer, poengterer han at han jo nettopp har begynt og at "...jeg nettopp har fått  fått lært sangene skikkelig, så det blir jo ganske likt som det blir spilt på platene. Men jeg krydrer det jo med mine egne greier selvfølgelig" sier han med et lurt smil. Møt opp og sjekk selv. 

Bildet er fra fjorårets Southern Discomfort, når Einar og Art Of Deception thrasha Onkel Aksel, fotograf er Jan Ove Løgevik.