Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Sublime Eyes, tiden gror

av yngve

Bandet kom nylig med ny låt. 

Rob Mules tipser:

"Mer av det brutale, mer melodi, mer groove, flere soloer og mer energi. Sounden er mer episk og mektig enn tidligere, der Sublime Eyes har tatt det beste fra de første utgivelsene og injisert inn ny inspirasjon, som skal få metalpublikumet til å dirre helt opp til de utstrakte metalhornene."

Sublime Tiden 19

***

Nyhet fra 21.07.19:

Bandet slår et slag for samhold med sin nye låt. 

We Must Unite kom online i dag, vi koster på oss en nyhet på vestlandsbandet:

"We Must Unite og det kommende albumet er spilt inn på flere lokasjoner, mikset & mastret av verdenskjente Lasse Lammert - og musikken selv er et resultat av samtlige medlemmers ideer om hvordan Sublime Eyes skal være."

Sublime 19

***

Nyhet fra 17.04.19:

Sublime 19

Bandet kommer med skive i august, her er info.

Gitarist Jan stiller opp velvillig, og forteller til Heavymetal.no det føles fett med kontrakt i boks. Og det forstår vi. 

Og hvorfor Rob Mules Records? Einar, trommeslager hos dere, har jo litt tilknytning til det selskapet, var det slik dere fikk i stand avtalen? 

"Hvorfor Rob Mules ja. Nei, vi har et par kompisband som er på selskapet, inklusive det andre bandet til trommisen vår Einar. Vi hørte mye positivt om labelet og folkene der, så vi sendte de en mail og fikk et klart JA tilbake."

Hva kan vi forvente oss? Har dere endret stil i noen grad? Jeg ser dere omtales som death metal, men jeg har egentlig forbundet dere med en annen form for extremmetal, litt melodiøs moderne thrash med dølsmetalinnstikk. 

"Jeg vil nå si at vi har utviklet oss noen hakk siden sist. Dette er første album med ny trommis, som er litt mer ekstrem i metallen enn forrige.

Musikken er litt mer teknisk enn på forrige skive vil jeg si. Sintere, mer detaljer, sterkere og gjennomtenkte sanger. Litt mer eksperimentering. Vi går under sjangeren melodisk dødsmetal, men vi er nok mer mot den eldre thrasha varianten á la At The gates, så vi heller nok mer mot det du nevner. God blanding! Vi er inspirert av så mye; melodi, trøkk, brutalitet og groove kan forventes."

Har dere begynt å spille inn skiva?

"Albumet har vært ferdig siden ifjor, og vi har vært på utkikk etter det riktige selskapet til å gi ut albumet. Guttaboyz hos Rob Mules Records har roen, innsikten og musikklidenskapen, og de dedikerer tid til bandene sine. Bra folk rett og slett! Vi ser frem til et bra samarbeid.

Albumet er mikset og mastret av metalguru Lasse Lammert (Warrel Dane,Alestorm,Gloryhammer) i Tyskland. Artworken er laget av den geniale kunstneren Costin Chioreanu (At The Gates, In Vain,Ghost,Einherjer)."

Albumet blir å finne på vinyl, CD og digitale butikker/plattformer 23. august, men det dukker nok opp et par singler før den tid. Vi gleder oss til å vise fram det nye albumet vårt Corrocean."

Bandbilde, fotograf: Helge Knutsen

Sublime Helge Knutsen 19