Karmøygeddon 24

TADC - ny konsertarrangør i Norge

av yngve

Tadc Logo

Overskriften sier alt, og dette er en aktør som jobber i det øvre sjiktet.

Tadc@www

Jon Enger, som vi kjenner godt til i metalmiljøet her i Norge, som arrangør og frontmann i Live Wire Concerts, er TADC's norske ansikt.  Det er en naturlig videreutvikling fra Live Wire forteller Jon. "Etter mange års samarbeid med Chris og Edward er dette en naturlig videre utvikling av Live Wire Concerts. Jeg kan ikke finne bedre samarbeidspartnere for det nyetablerte arrangørselskapet, og jeg gleder meg til å tilby et bredere og mer variert sjangermessig underholdningstilbud til norske konsertgjengere!"

Edward og Chris startet det svenske firmaet  Triffid And Danger Concerts, som nå skifter navn til TADC, og åpner avdelinger i Norge og Danmark. 

"Triffid And Danger Concerts ble startet i 2015 av Edward Janson og Chris Rotenius da selskapene Triffid Productions og Danger Music & Media fusjonerte. Gjennom årene har selskapet arrangert hundrevis av konserter. Selskapet arrangerer også festivaler som Gefle Metal Festival og Atlas Rock samt sommerserien Rock På Skansen i Sverige."

Chris: "Da vi startet selskapet for seks år siden, fokuserte vi hovedsakelig på rock og metal, i fremtiden vil vi utvide litt mer. Navneendringen føles som et naturlig skritt, selv om rocken alltid vil ligge våre hjerter nærmest."

Edward: "Gjennom årene har selskapet vokst i et raskt tempo, og det føles riktig å nå ta steget med å også ha virksomhet i Norge og Danmark. Vi ser frem til mange flotte konserter i alle tre landene."

2022 blir et aktivt år leser vi, med mer enn "... 300 konserter i Skandinavia, inkludert navn som Anthrax, Helloween, Avantasia, Arch Enemy  (bilde), Behemoth, Kansas og Dream Theater. "

Fotograf: Jørgen Freim

Arch Enemy Tons 18 Freim