Karmøygeddon 24

Tatt av dage

av yngve

2 nye låter fra Kristiandsveteranene. 

Herlig 70-tallsdrivende hardrock med norske tekster, alt fra et knippe kultfigurer i Kristiansands rockemiljø. Sjekk eldre nyhet under for info. Dette er ikke typisk det man hører så mye av i dag, så om det høres litt annerledes ut, gi det flere sjanser. 

***

Da var låten ute :)

***

Nyhet fra 26.07.23:

Et knippe gamle rockere i Kristiansand forener krefter.

Tatt Av Dage er bandet, første singel (Høvdingen) kommer 4. august, og jeg vet det foreligger 12 låter samlet, kun originalt materiale.

Bassist Pål kjenner vi fra Vampire, et flott thrashband som fyrte av en klassiker av en demo i 1986. Det er han tipser Heavymetal.no og forteller at de har holdt på med øvinger siden i fjor høst. "Vi har funnet vår egne tunge stil og sound som vi er meget fornøyde med" sier han. Og det er tung hardrock, med norske tekster. 

Utover Pål på bass teller besetningen selveste Hans Eidskaar på trommer, som mange på Sørlandet vil huske fra utallige Sabbathkvelder og bandet Antichrist som drev på på 90-tallet. Per Holter på vokal var del av det fantastiske bandet Witchcraft samt Natt og Tåke, og gitarist Erik var med i Natt og Tåke og Vampire. Stilen til Tatt Av Dage kan minne om en blanding av Witchcraft og Natt og Tåke kanskje, tungt, 70-tallsvibber og Per Holters umiskjennelige Ozzy-lignende vokal. 

Det kan være klart for en gig i høst, følg med om du ble interessert, så skal jeg lufte singelen når den er klar 4. august.

Tatt Av Dage 23