Merch Hmno 500x80 Punkter

Testament "Titans Of Creation"

av yngve

Testament 20Selskap: Nuclear Blast

Release: 03.04.20

Amerikanerne leverer som forventet. 

Bandet har i den senere tid sluppet skiver som har slått godt an, spesielt hos den yngre generasjonen kanskje? Litt ujevnt har det vært synes jeg, men så og si hele diskografien har vært ujevn etter min mening. Mye bra, men sjelden flere gode på rad. Denne nye er ikke et unntak; det er helt grei Testamentthrash, hverken mer eller mindre. 

Testament@www

Nah, jo, hm. 

Det er selvfølgelig klasse instrumentering, det er energi, det er mange veldig bra soloer, trommene er lagt av Hoglan, som i seg selv er nok for mange (tøffe greier på The Healers), men for meg ble Titans Of Creation bare nok et bra slipp fra bandet. Umiddelbart, når man fikk denne i hus, og hodetelefonene ble satt på, var det naturligvis en kanon opplevelse. Men etterhvert som rundene begynte å dra seg til, minket ihvertfall mitt engasjement. Om feite riff og fyrige soloer er nok for deg, er nok dette en skikkelig rakker. Jeg er litt fed på vokalen kanskje, og låtene var heller ikke blant de som festet seg så altfor godt. Men som sagt, er du ute etter litt juling i form av energifylt thrash, bøy deg ned og ta imot. 

Soloene var som sagt fete, men ofte gikk de i hverandre, at jeg synes de ble litt like fra låt til låt. Ikke tonalt, men både i soloavdelingen og i riff- og rytmeavdelingene var det mye som var skodd over samme lest. På City Of Angels var det litt variert her, med en litt rocka solo. Ellers er det låter som har tyngden i seg, som jeg liker godt, som nettopp den litt Sabbathaktige City Of Angels, og Symptoms

Skiva var bra den, men jeg vil nok avvente litt med å mene voldsomt mye før jeg har hatt låtene liggende i et par måneder til. Så langt jeg kom havnet jeg på syveren, og det er jo ikke aller verst det?

Jeg ser skiva høster en del bra kritikker, og da trekkes de nyere skivene fram som fungerende. Jeg er jo en av de som egentlig bare rådigger to-tre skiver, og litt av det meste ellers, ha det i bakhodet.

Formater:

 • CD Digipak
 • Light Blue Cassette
 • DLP + CD Mail-order Box Set, includes Earth Element Vinyl
 • Fire Element Edition Vinyl
 • Air Element Edition Vinyl
 • Water Element Edition Vinyl
 • Blue Vinyl
 • T-shirt
 • TS+ DLP bundle

7/10

Tracklist:

 1. Children Of The Next Level
 2. WWIII
 3. Dream Deceiver
 4. Night Of The Witch
 5. City Of Angels
 6. Ishtar's Gate
 7. Symptoms
 8. False Prophet
 9. The Healers
 10. Code Of Hammurabi
 11. Curse Of Osiris
 12. Catacombs