Merch Hmno 500x80 Punkter

The Cult Of Destiny + Karmøygeddon

av yngve

Bandet stiller med eksklusiv singel til festivalen, e t soundtrack til Karmøygeddon med andre ord (Jeg legger inn låten her så fort jeg har mulighet - Yj).

Med Eddie Guz fra The Carburetors/Chrome Division i front, stiller The Cult Of Destiny opp med denne tributen til festivalen. Med seg i dette bandet har Guz plukket med seg folk fra disse to gruppene:

 • Chris Marchand (Shot At Dawn og The Carburetors)
 • Kjell Åge Damage Karlsen (Breed og Chrome Division)
 • Mads Movinkel (Breed og Chrome Division) 
 • Jon Erik Bokn (Metal Militia, Breed og Chrome Division)

"Ideen er og gi noe tilbake til festivalene de alle er så glad i" forteller Eddie, og legger til at "...jeg ønsket og gi noe tilbake til Johnny for at han har klart å lage en festival vi alle har blitt så glad i. Alle deltagerne i dette konseptet har alle spilt på festivalen ved en eller flere anledninger."

The Cult Of Destiny@Facebook

Og det dreier seg om gammalheavy, noe Eddie er med på: "Dette gir meg en glimrende mulighet til å realisere en ungdomsdrøm, nemlig å spille litt klassisk heavyrock i 80-talls stil."

Singlen vil bli presset i et svært begrenset opplag, kun 300 7"-tommere og 50 cd-singler. 

"På bakgrunn av disse C-19 dagene ble alt snudd på hodet" forteller Johnny, og sier at det (naturligvis) er et behov for å få inn midler. Og det kan du gjøre ved å bestille denne singelen.  "Vi å tilby dere alle å kjøpe disse over nett. Prisen er 200,- for vinylsinglen, og 100,- for Cd-en. På forhånd, takk for deres support!"

Send en mail *** HIT  *** om du vil være med og støtte. Gi beskjed om hva du vil ha, 7" eller cd. 

Bandet kommer med skive, som jeg ikke fant noe info på, foruten tracklisten:

 1. The Armageddon Is Here
 2. Into The Armageddon
 3. Set The Demon Free
 4. The Cult Of Destiny
 5. Brother
 6. Coming From The North
 7. Stand With Me
 8. Welcome To The End
 9. Sumon The Council
 10. Exit Armageddon

Johnny: "Låten med originaltitlene Into the Armageddon og Exit Armageddon vil på denne spesialutgaven til festivalen hete Into The Karmøygeddon og Exit Karmøygeddon."

The Cult Of Destiny 20