Karmøygeddon 24

The Gasölines, singel

av yngve

The Gasolines 22

Nytt album er klart i slutten av oktober, nærmere bestemt den 28. 

Tittelen på albumet er Death or Eternal Glory.

"Welcome to the world of fuel smelling pants, sweaty shirts, burning rubber, a roll of the dice and liquor. Don’t laugh, your daughter (or wife) may be in the back seat."

Du leser litt om bandet i eldre nyhet under her, jeg melder inn eventuelle nye låter og nyheter opp mot lanseringen av skiva.

***

Nyhet fra 29.07.22:

Singel er klar:

***

Nyhet fra 22.07.22:

Gasolines 22

Bandet kommer med skive, første singel kommer neste fredag.

Det er Morten som tipser, og han røper at singelen bærer navnet 'Rum Runner 500', og dukker opp 29. juli.

The Gasölines@Facebook

Han skriver at singelen er en "...no-nonsense rocker, rett i trynet, og med attityde og gitarsolo som passer hverandre perfekt". Morten forteller at dette var den første ideen han hadde til skiva som kommer, og at 'Rum Runner 500' satte standarden. 

Bakteppet for det lyriske innholdet er basert på biler og alkohol, hvor Morten så en dokumentar om "... brennevinsmuglerne rum runners i forbudstiden i USA, og hvordan en del av disse sjåførene startet kulturen med racing som vi kjenner i dag. De måtte være dyktige sjåfører for å slippe unna. Det er en kul historie her. Biler, brennevin og hellraising er definitivt rock’n’roll!"

Låten som kommer neste markerer et slippmønster: " Det slippes en singel hver andre uke fra 29. juli. Hele skiva slippes digitalt samtidig som den siste singelen." Forhåndsbestillinger kommer i stand snart, de fysiske versjonene er i produksjon får vi opplyst, lp, cd og kassett. " Så snart alle de fysiske formatene er inne vil de bli pakket og sendt ut. Det betyr at de som kjøper fysiske formater får skiva før den slippes digitalt.  Det er en gest og en takk fra oss. Du har betalt for et fysisk produkt og du mottar det tidligere enn alle de som kan lytte til skiva helt gratis digitalt. Hvis alt går etter planen (noe det stort sett aldri gjør, det er alltid Spinal Tap-øyeblikk…) vil de som kjøper fysiske formater motta dem i oktober."