210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

The Mighty One "Torch ..."

av yngve

The Mighty One 21Full tittel: "The Torch Of Rock And Roll"

Selskap: Saol/CMM GMBH

Release: 26.03.21

Rock, hard rock, melodisk rock. 

Den kanadiske trioen ligger ganske bra der de ligger med sin tunge, melodiske grungelignende hardrock. Det er nerve tidvis, det er gode låter, det er også kjedelige partier og sanger. Litt av alt egentlig.

The Mighty One@www

Jeg synes skiva tok seg litt opp utover i spilletiden, og etter balladen The Darker Side Of Me, følte jeg den nerven litt tydeligere. Ikke at denne låten er spesielt nytenkende, men de har noe der. Og oppfølgeren, My Garden, der leker de seg litt mer med stoner, litt yngre rock'n roll, og der fant jeg også litt krydder jeg likte. Men de neste par sporene sank skuta litt, noe stadionrock og en litt pønka gladstoner (selv om den roer seg ned ganske fort). 

Men på det jevne er det nok godbiter her til at fans av det jeg har forklart av stil kan forsvare et kjøp med. Det er en bra produksjon, og trioen har alt på stell med arrangering, innpakning etc.

Ikke helt meg dette, det er litt for radiovennlig, men de leverer helt ok og fortjener absolutt å trekkes opp over midtsjiktet. Men når de var kjedelige og radiorock, da var de jammen meg det til gangs også. Et par låter trakk de opp i snitt.

6/10

Tracklist:

  1. Coming On
  2. Torch Of Rock And Roll
  3. So High
  4. Disruptor
  5. Burden
  6. Master Of Reality
  7. Darker Side Of Me
  8. My Garden
  9. Kickin' Stones
  10. When This Is Over