Karmøygeddon 24

The Witches Of Finnmark II (video)

av yngve

Witches Of Finnmark 18Digital release er på plass, fysisk kommer 1. november.

Del to av trilogien om hekseprosessene i Finnmark er ute, om du vil ha lp eller cd må du vente noen dager. Du kan forhåndsbestille hos Tiger , og sjekke ut blant annet Bandcamp , Spotify og Itunes.

Om musikken skriver Anders at det er "... elementer fra norsk folkemusikk, blues, progrock, jazz og klassisk musikk. Inspirert av band/artister som Mike Oldfield, Genesis, King Crimson, Al DiMeola, Yngwie Malmsteen, Jeff Beck, Joe Bonamassa m.fl."

***

Nyhet fra 03.09.18:

Anders Buaas drar oss dypere inn i hekseprosessene i Finnmark.

Anders : "Dette albumet er det andre i en trilogi inspirert av boka Ved porten til Helvete av historiker Rune Blix Hagen. Hekseprosessene i Finnmark var særdeles grusomme på 1600-tallet, og historiene fra denne tida er både groteske og fascinerende på samme tid."

Om musikken skriver Anders følgende: "Musikken på albumet henter elementer fra norsk folkemusikk, blues, progrock, jazz og klassisk musikk. Inspirert av band/artister som Mike Oldfield, Genesis, King Crimson, Al DiMeola, Yngwie Malmsteen, Jeff Beck, Joe Bonamassa m.fl., gjør dette til en spennende musikalsk reise satt opp mot et historisk bakteppe."

Vi leser at Anders har jobbet med denne musikken som et sideprosjekt over flere år, og at "...del 1 ble sluppet i 2017 og har høstet gode kritikker i Norge og ellers i verden, særlig i Storbritannia."

Les min anmeldelse av Del 1 HER .

Streaming og digital nedlasting kommer 15. september, lp og cd er klare 1. november.

Tracklist:

  1. Letter 1609
  2. The Black Cat and the King
  3. Christmas Eve
  4. Raven
  5. Witches Return
  6. Cunningham

Anders Buaas@Facebook