H Madd

Tons Of Rock flytter

av yngve

Sibiir At Tons Of Rock 2018 Jørgen Freim 18Fra Halden til...

Oslo og Ekebergsletta.

Bilde: Sibiir, fotograf: Jørgen Freim

"Siden starten i 2014 har vi hatt store ambisjoner og drømmer om å skape en favorittfestival for rock og metalpublikummet. Og det har vi virkelig klart. Etter 5 fantastiske år på Fredriksten Festning åpner nå dørene seg for et nytt eventyrlig kapittel. 

27.-29. juni 2019 arrangerer vi Tons of Rock på Oslo sitt tak - Ekebergsletta.

Vi har sett på Ekeberg i flere år som potensielt fantastisk areal for en festival. Sentrumsnært, og allerede tilrettelagt for store publikumsmasser. Tons of Rock har på 5 år blitt en internasjonal festival som trekker publikum fra hele 31 nasjoner, og vi gleder oss til å vise frem Oslo fra sitt panorama på Ekeberg. Festivalen er i kontinuerlig vekst og for å være attraktiv for de største artistene er dette en naturlig del i utviklingen av festivalen. Vi ønsker å videreformidle den profilen vi har etablert. Tons of Rock skal være stedet der du kan sjekke ut internasjonale giganter side om side med alle de spennende, sære og kreative bandene som vokser frem i rock og metal.

Det vil komme mange nyheter om festivalen fremover og ikke minst vil vi kunne presentere fantastiske artister for dere utover høsten.

27. - 29. juni 2019 går Tons of Rock av stabelen. Nå på fredag kl. 09.00 legger vi ut et eksklusivt begrenset antall early bird-festivalpass til en svært rabatert pris på 1999,- ."