Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Ulvehyl

av yngve

3 Ulver Foto Ingrid AasTons Of Rock-aktuelle Ulver er ute med ep forlenget til lp i dag.

Bandbilde, fotograf: Ingrid Ås

Det er fjorårets ep 'Sic Transit Gloria Mindu' som får 25 minutter ekstra spilletid og lanseres som lp.  Og denne utgivelsen MÅ du kjøpe fysisk, på vinyl, for å høre på. Oda@Miss Fixit tipser.

"Fredag 7. desember slippes ep-en Sic Transit Gloria Mundi utvidet til LP med 25 minutters bonusmateriale.

Forvirret? 

Det er det grunn til. 

Hvem vet hva som venter oss fra rockelegendene i Ulver, disse moderne forvandlingens mestere som aldri står stille, alltid overrasker, aldri lar oss hvile, men banker og banker på, river ned vegger og sniker seg inn i det innerste av hjertets taktfaste pumpe. Og en stille, dunkel vinternatt, høres ulvenes uling atter en gang i det fjerne."

Ulver@Facebook

"På denne tiden i fjor var Ulver travelt opptatt med Europa-turneen som følge av suksessen The Assassination of Julius Caesar, da de helt uventet slapp EP-en Sic Transit gloria mundi. Dette er en praktfull demonstrasjon av evner og makeløs teft for melodier, og en trollbindende videreføring av hamskiftet som fant sted med Cæsar-albumet. På tross av det korte formatet var Sic Transit Gloria Mundi en av fjorårets sterkeste utgivelser. Og nå slår den ut i full blomst, som LP, med 25 minutters eksklusivt bonusmateriale."

Kristoffer Rygg: "Bonusmaterialet er fire live-opptak fra noen spesielle konserter vi gjorde i fjor, og disse låtene vil, i alle fall i overskuelig fremtid, bare være å finne på denne vinylutgaven. Den eneste muligheten til å høre dette er altså å gå til anskaffelse av vinyl. Anse det som en slags påskjønnelse til de som fortsatt kjøper fysiske formater.

Vi ser for så vidt på Sic Transit Gloria Mundi som et slags etterspill  44571446 10161254166145422 4282584424249294848 Otil Cæsar -albumet. To låtskisser som vi la til side underveis i arbeidet, men som vi allikevel ikke klarte å forlate. Vi plukket derfor frem skissene igjen, i fjor sommer, og gjorde dem til ferdige låter. I denne prosessen kom vi også til å tenke på et gammelt prosjekt som vi heller aldri ferdigstilte, nemlig en cover-versjon av den gamle, litt mystiske Frankie-favoritten The Power of Love . Den bør vel kunne bli årets julehit igjen nå!"

Fleip til side, dette ble et slags overskuddsprosjekt innimellom konsertene vår i fjor, og vi bestemte oss simpelthen for å slippe de nye låtene på vår egen nettside – without further ado – kun noen få dager før vi dro på turné med Cæsar, november i fjor. Det føles godt å endelig få dette ut som en skikkelig fysisk utgivelse, med noen eksklusive ting på kjøpet."

Utgivelsen kommer på lp idag, fargene du kan velge i er "...lilla, skrikende gult og svart."