Kilanerin%20add%20sept%20resized Wail Add Sept 20

Uzziel "This Fear"

av yngve

Uzziel 19Selskap: SAOL/CMM

Release: 08.11.19

Østerrikerne tilbyr thrash, eller gjør de det?

Uzziel@Facebook

Jeg er litt avventende, mulig det bare er min oppfatning av hva som er thrash er avgjørende for tvilen? Jeg hører noe som kan være thrash, men også en del som er tuftet på tidlig core/hardcoremetal, og det er et midtempo hele veien her som gjør at jeg savner variasjonen og attacket thrashen betyr for meg. 

Det er vel bare Dementia og Your Death som jeg synes hadde elementer av thrash i seg. Det er mye metal her, rytmikk og løsninger som noen ganger kunne minne om Maiden, noe om eldre Crowbar (uten det blytunge særpreget).

Om dette har noe å si? At de kaller seg thrash og bommer for min del? Nah, egentlig ikke, men jeg hadde jo da litt forventninger i forkant, og selv om skiva er ok, preget det litt av opplevelsen :). 

Kvaliteten er uansett ikke topp på låtene, det blir fort kjedelig etter en tid. Variasjon i tempo og en vokal som kunne ha viset en mer spennende bredde hadde hjulpet. Lyden er ok, trøkket er der, kanskje litt røff lyd, eller, litt hul. Men ikke noe jeg vil bruke mot de. 

Helheten var helt klart ikke krise, det er et ok slipp dette, men det skorter litt i de avdelingene jeg setter høyt; innovasjon og litt fantasi. Innslaget av renvokal på Acid Rain viste litt vilje, men var ikke helt passende her. Isolert var backingvokalen grei.

5/10

Tracklist:

  1. Beyond the Funfair
  2. Acid Rain
  3. Dark Moments
  4. This Fear
  5. Final Solution
  6. Fading
  7. Dead End Evolution
  8. Dementia
  9. Your Death
  10. On My Own