C342cd6b 0dc1 45aa B22a D3aa66cbb9e5 Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80 Mt Reklame Banner 032353

V-Rex, ep

av yngve

V Rex 24

Melodisk metal med gitarfokus og i instrumental drakt.

Dette er soloprosjektet til Willie fra Arvas, her i V-Rex går det i 80-tallsinfluert energi og melodiføring. Ep-en Hodie Mihi Cras Tibi dukker opp 14. juni.

Innholdet kom på plass tilbake i 2021, og ideen bak det hele forteller Willie var å hedre gitarheltene fra hin dager, de som inspirerte ham og spillestilen hans. Han nevner Adrian Smith, Marty Friedman, Paul Gilbert, Kirk Hammet, Ace Frehley, Warren De Martini, Steve Vai, Joe Satriani etc. som hovedkilder til inspirasjon.

"Musikalsk ville jeg gå for full gitarfokus og uten vokal, bare ren instrumental hardrock pakket inn i en produksjon med en moderne touch. Dette er et veldig annerledes musikalsk stil enn det jeg vanligvis gjør" sier Willie og sikter til sitt virke i Arvas, som er svart metal. "For meg er musikk livet, og å uttrykke følelser, det er aldri om hva man kan og klarer å spille eller ikke, eller hvor god du er, det er ikke en konkurranse. Om noe konkurrerer jeg bare mot meg selv."

Alle låter er skrevet, arrangert og produsert av Willie, også miks og programmering har han tatt seg av. Mastringen ble gjort i Kvålsonic Lab.

Tracklist:

  1. Carmella Rose
  2. First In, First Out
  3.  Hodie Mihi Cras Tibi
  4.  Manic Solitude
  5.  Suburban Nights
  6.  Sweet Alien